Kaikenlaista pientä kivaa on tässä viime aikoina tullut väkerrettyä, mitä töiltä ja muilta kiireiltä on ehtinyt. Neulomuksia tässä on viime aikoina lähinnä tullut tehtyä, huomasin että alkaa tuota nopeuttakin jo kertyä ihan kiitettävästi. Ei se nopeus vaan se laatu, mutta kun itse olen ainakin välillä semmoista kärsimätöntä laatua, että niiden tulosten pitäisi näkyä nyt eikä heti, niin siihen nähden on ihan positiivista huomata kehittyneensä neulojana nopeampaan suuntaan :D

Seuraavassa osa tämän kevään tähänastisista aikaansaannoksista.

 

Helppoakin helpommat kämmekkäät, alkukevään lenkkipolulle tai miksei muutenkin käytettäväksi. Neulotaan yksi iso kappale ja sen jälkeen ommellaan saumat umpeen, jättäen peukun kohdalle reikä. Helpompaa saa hakea. Jos oiken haluaa hifistellä saumojen kanssa ja ompelee riittävän siististi, niin näistähän saa käännettävät. Itse tein sormiosasta hieman pidemmän, eli tuon loppuosan saa käännettyä halutessaan joko kämmenen päälle tai auki sormien päälle jos sattuu olemaan kylmempi. Jämälankaprojekti.

 

"Kahvihiha". Kirjoneuletta tuli treenattua tällä. Jee. Isohan tuosta tuli, mutta kun oli sen verran hupaisa pieni projekti, niin eipä haitannut. Ja kuviohan on binääriä, kahvihinalle sopivasti tuossa lukee että "hot". Tai siis ainakin näin väitti kuvion alkuperäinen lähde, itse en ole binääriin niin kovasti perehtynyt... Mutta hauska oli mielestäni ajatuksena, joten teinpä sitten.

 

Pikkuneidin villatakki :) Kaverin pienelle tehty, huomasin ohjeen Leigh Radfordin kirjassa "One more skein" ja ihastuin. Tykkään tuosta soljesta tuossa, muuten on tosi simppeliä ainaoikein-neuletta ja sitten tommonen kiva pieni juju. Löysin vielä ihan täydellisesti sopivat napit tuohon. 

Näin tällä kertaa, katsotaan mitä loppukevät tuo tullessaan :)