Jälleen kerran laiskotti ei tehnyt mieli tehdä mitään hirveän monimutkaista ruokaa, joten päädyin vanhaan luottopakkiin, lämpimiin voileipiin.

Tarvitaan:
- ruisleipää, esim. ruispaloja, mieluiten ei semmoisia ihan tuoreita
- tomaattia
- valkosipulia oman maun mukaan
- juustoa
- grillimaustetta
- pinjansiemeniä

Lisäksi noihinhan voi jemmata vaikka mitä, ihan miltä itsestä tuntuu. Sipuli, sienet ja kinkku nyt tulee aika hyvinä vaihtoehtoina mieleen, mutta noita yllämainitsemiani mulla on yleensä aina kotona.

Homma menee näin:

- asetellaan ruispalat pellille tiiviisti.
- valkosipulia voi hieroa leiville ennen pilkkomista --> suosittelen!
- leiville ihan sipaisu oivariinia ja päälle sitten pilkottu valkosipuli, pinjansiemenet, mitä nyt sitten kokki keksiikin
- seuraavana ladotaan päälle tomaatinsiivut ja tomaatinsiivujen päälle juusto, joko viipaleina jos ei jaksa viitsiä raastaa
- grillimausteen voi ripotella leiville joko ennen juustoa tai juuston päälle
- ja ei muuta kuin koko komeus uuniin muutamaksi minuutiksi, itse lämmitän uunin yleensä n. 200 asteeseen ja leivät kypsyykin tosi nopeesti eli saa pitää hieman silmällä.

Tulipahan taas kerran hyvää. :)